Resonantie therapie: natuurlijk genezen « Leven met hart en ziel

Resonantie therapie: natuurlijk genezen

resonantie therapie

Alles in het leven heeft een trilling. We kennen allemaal de trillingen van de frequenties van onze radio en ook zonlicht en het geluid om ons heen herkennen we als frequenties. Alle voorwerpen, planten, dieren en ook elke cel in ons lichaam resoneert op een bepaalde frequentie.

Als we ziek of gewond zijn, vibreren de zieke of beschadigde cellen op een lagere frequentie. Door middel van resonantie therapie worden de trillingen van de cellen weer in balans gebracht en kan de energie weer stromen. Blokkades worden weer opgeheven. Resonantie therapie heeft niet alleen een helende werking, het werkt ook heerlijk ontspannend.

Hoe werkt resonantie therapie?

De Russische wetenschapper, Lakhovsky, ging ervan uit dat elke cel vibreert op een bepaalde frequentie. Hij bedacht een toestel dat een breed spectrum aan frequenties naar het lichaam kan sturen waardoor de zieke cel in staat is terug in de oorspronkelijke frequentie te gaan resoneren. Op die manier kan de zieke cel zich in korte tijd weer herstellen.

Dit toestel (Multi Wave Oscillator) bestaat uit een antenne met resonantieringen. Tussen deze ringen is een elektromagnetisch veld waar je tussen komt te liggen. Tijdens de behandeling worden de trillingen door je lichaam gezonden waardoor je je snel gaat kunnen ontspannen. Alle cellen van je lichaam gaan trillen waardoor afvalstoffen gaan loskomen. Het apparaat werkt ook in op de aura en de chakra’s van het lichaam.

De MWO wordt op alternatief, maar ook op hoog wetenschappelijk niveau in gezet. In België, maar ook in Nederland, Duitsland, Italië, Zwitserland en Afrika werken dermatologen, internisten, tandartsen en zelfs dierenartsen met deze techniek.

Welke ziektes en aandoeningen kunnen behandeld worden met resonantie therapie?

De Multi Wave Oscillator kan klachtgericht ingezet worden, maar ook als je bijvoorbeeld je hoofd wilt leegmaken. Er zijn heel wat kwalen en ziekten die succesvol kunnen behandeld worden door middel van resonantie therapie:

 • Artritis, artrose en reuma
 • Migraine en spanningspijnen
 • Oorsuizingen
 • Botbreuken
 • Haaruitval
 • Littekens
 • Problemen met de luchtwegen
 • Auto-immuunziekten
 • Ontstekingen
 • Cysten
 • Burn-out

Niet alleen fysieke klachten kunnen genezen worden met resonantie therapie, ook bij emotionele problemen kan deze techniek worden toegepast. Vaak zijn bepaalde emoties de oorzaak van fysieke problemen. Emoties zoals stress zorgen voor een verstoring van de frequenties waardoor er een disbalans wordt veroorzaakt. Door middel van resonantie therapie wordt het genezend vermogen van het lichaam gestimuleerd, ook op emotioneel vlak.

Resonantie therapie kan perfect naast de reguliere zorg worden ingezet. De behandeling is geschikt voor mensen (en ook dieren) van alle leeftijden, ook voor mensen met een pacemaker.

Wil je meer weten?

Wat is resonantie?

Wat is bioresonantie?

Bio-resonantietherapie

DISCLAIMER

Niemand op onze redactie is geneesheer of voedingsdeskundige. De informatie die je hier leest is niet bedoeld als medisch advies. Raadpleeg tijdig een arts als je gezondheidsproblemen hebt.

Click here to add a comment

Leave a comment: