• Home  / 
  • Over Leven met Hart en Ziel

leven met hart en ziel


Leven met beide voeten op aarde. Hier. Nu. In deze wereld.
Maar wel verbonden zijn met  je hart. Vanuit liefde en niet vanuit angst. Vanuit mededogen en niet vanuit oordeel.
Wetende dat je ook altijd verbonden bent met dat wat meer is dan jij zelf. Je intuïtie, je innerlijke kracht, je hogere weten, je goddelijke kern. Maakt niet uit welke naam je het wil geven. Namen doen er niet toe.

Het is een proces om je leven werkelijk met hart en ziel te kunnen leven. En velen zijn zoekende naar hoe ze dat dan vorm kunnen geven. Van daaruit is deze website gegroeid.

Mijn naam is Linda en vroeger was ik een psychotherapeute en coach. Vanuit mijn eigen zoektocht wilde ik andere mensen helpen in mijn praktijk en dat deed ik ook. Totdat ik het gevoel had dat het goed was geweest en andere wegen zich aandienden.

Toch kan ik het inspireren en verbinden niet laten. Ik wil mensen die zoekende zijn in contact brengen met mensen die kunnen helpen. Samen kunnen we meer. Door onze krachten te bundelen zijn we zichtbaarder op dat wereld wijde Internet. Als je zoekende bent, hoop ik dat je hier je inspiratie vindt. Als je andere mensen kan helpen, dan hoop ik dat ze jou hier vinden!

Love, Live, Enjoy!

Linda